Arcul de Triumf – una dintre destinaţiile principale ale ediţiei din acest an Spotlight – Made in RO

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public, participă pentru prima dată la cea de a VI-a ediţie Spotlight, festivalul de artă vizuală în aer liber din Bucureşti.

În cadrul festivalului, Monument for integrează două statui emblematice din Bucureşti şi Arcul de Triumf în programul ediţiei din acest an.

Arcul de Triumf va fi pus în valoare pe 16 octombrie printr-un eveniment special dedicat împlinirii a 100 de ani de la inaugurarea monumentului. Centenarul Arcului de Triumf este marcat astfel în cadrul Spotlight printr-un spectacol de video mapping pe faţada construcţiei. Publicul este invitat să descopere şi interiorul monumentului, în zilele de 15 şi 16 octombrie, între orele 12.00 şi 20.00 o expoziţie tematică, un spectacol de teatru labirint şi alte surprize.

Duminică seara, vă puteţi bucura de videoproiecţiile din exteriorul Arcului de Triumf, începând cu ora 19.00, până la finalul evenimentului, de la ora 23.00.

În cadrul festivalului Spotlight, Monument for integrează, în acest an, în zilele de 14,15 şi 16 octombrie, între orele 19.00-23.00, şi două statui emblematice din Bucureşti, statuia lui Mihai Eminescu de la Ateneul Român şi statuia ecvestră a lui Carol I din faţa Bibliotecii Centrale Universitare.

Evenimentul va consta într-un spectacol multimedia, respectiv: sunet, video mapping, iluminare arhitecturală şi promovare pentru fiecare dintre acestea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati