Arestări în urma violențelor din cartierul Rahova / Spartacus Idolu Fetelor și alți patru scandalagii, arestați preventiv

Cinci persoane au fost arestate preventiv în urma scandalului care a avut loc, în seara zilei de duminică, în cartierul Rahova din Capitală, scrie b1.ro

Este vorba despre Vasile Badea alias Spartacus Idolu Fetelor, Lider Nicușor, Constantin Gigi alias Lider Gigi, Ștefan Stângaciu și Antonio Dincă, informează G4 Media, citând un anunț al purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Dănuț Puntaru.

  • În același timp instanța a decis ca soția lui Spartacus, Oradea Badea, și Gloria Ion să fie plasate sub control judiciar.

Vasile Badea alias Spartacus Idolu Fetelor este bărbatul care condus revolta împotriva Poliției de la sfârșitul săptămânii trecute. Jandarmii au intervenit în cartirul Rahova după ce mai mulți indivizi au atacat echipajele Poliției venite să oprească o petrecere care avea loc în plină stradă, în ciuda restricțiilor impuse de autorități în contextul stării de urgență. Totul s-a terminat însă cu focuri de armă trase de polițiști.

Sursa: b1.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati