Arme și muniții descoperite de Poliție în curtea unui bucureștean

Poliţiştii bucureşteni au descoperit în curtea unui imobil din Capitală mai multe arme şi elemente de muniţie, după ce au fost chemaţi de o femeie care susţinea că este ameninţată de către concubin.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, vineri, în jurul orei 1,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie este ameninţată de către concubin.

„La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat persoana. Aceasta le-a relatat faptul că bărbatul cu care o relaţie de concubinaj o ameninţă şi o agresează, precum şi faptul că acesta deţine mai multe arme. A fost solicitat şi sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în curte fiind identificate arme şi elemente de muniţie”, spune sursa citată.

Poliţiştii au asigurat locaţia, iar în cursul zilei de vineri, în baza mandatului emis de instanţă, efectuează o percheziţie domiciliară la adresă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu, confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, menţionează oamenii legii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati