Art Safari Kids Edition își deschide porțile între 1 și 5 iunie / Copiii vor învăța să creeze opere de artă

Art Safari Kids Edition își deschide porțile între 1 și 5 iunie pentru a găzdui cel mai distractiv eveniment dedicat întregii familii. Copiii intră gratis în expoziții. 

• Palatul Dacia-România de pe Lipscani își deschide special porțile, în perioada 1-5 iunie, pentru a găzdui cel mai distractiv eveniment cultural dedicat întregii familii;

• Expoziții de jocuri și jucării vintage de la Muzeul Jucăriilor, costume, păpuși, filme și spectacole realizate în colaborare cu cele mai iubite teatre pentru copii din București: Teatrul Țăndărică, Teatrul „Ion Creangă”, Opera Comică pentru Copii, dar și ateliere de desen și pictură alcătuiesc programul de artă și distracție din inima Bucureștiului;

• Toți copiii până în 14 ani intră gratuit la expoziții. Biletele pentru părinți, bunici, unchi și mătuși, dar și pentru cursurile de artă pentru cei mici pot fi achiziționate de aici.

Amintiri din copilărie, în varianta 2023

Cu pensulele în mână și culorile drept aliați, copiii vor învăța să creeze opere de artă. Și părinții îi pot acompania pe cei mici la aceste ateliere de pictură și desen, fiindcă niciodată nu este prea târziu să-ți pui talentul în valoare. Accesul la cursurile de artă din cadrul evenimentului se face în baza unui bilet care poate fi achiziționat online, pe site-ul Art Safari, sau la intrare. Există mai multe tipuri de bilete care includ cursuri de artă: doar pentru copil, copil însoțit de un adult, dar și un pachet pentru familie, valabil pentru 2 adulți și copil.

Accesul în expoziții și la restul de activități este gratuit pentru toți copiii până în 14 ani. Adulții îi vor putea însoți pe baza unui bilet achiziționat online sau de la intrare. Pachetele pentru familie beneficiază de 20% reducere.

Programul expozițiilor Art Safari Kids Edition

Porțile Palatului Dacia-România sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă, cu ocazia Art Safari Kids Edition. Pe lângă atelierele de artă, Art Safari prezintă și o serie de expoziții. Una din cele mai așteptate expoziții de la Palat este cea de jucării și reclame din Epoca de Aur. Adulții de azi vor face o călătorie emoționantă în timp, iar copiii vor descoperi jucăriile care le-au colorat copilăria părinților. Chiar dacă jucăriile s-au schimbat, bucuria de a fi copil rămâne aceeași!

Acestora li se adaugă și expoziții realizate împreună cu cele mai cunoscute teatre pentru copii din Capitală: o expoziție de păpuși de la Teatrul Țăndărică, costume de la Teatrul „Ion Creangă”, dar și costume și recuzită de la Opera Comică pentru Copii. Scurtmetraje de la Arhiva Națională de Filme vor fi proiectate în zona de cinema dedicată copiilor.

Alexandrina Halic, legenda teatrului pentru copii din România și una dintre cele mai iubite voci, care a dat glas multor personaje de basm, va avea un moment special la Art Safari Kids, pe 1 iunie, de la ora 14:00. Celebra actriță, care încă joacă în spectacole pentru copii la Teatrul „Ion Creangă”, la onorabila vârstă de 81 de ani, se va întâlni cu copiii, le va vorbi despre povești, le va acorda autografie și va face poze cu ei. Pinocchio, Micul Prinț, Alice în Țara minunilor sau Fritz, din „Omulețul cu haina de lemn” sunt doar câteva dintre rolurile interpretate de actriță.

RoLUG (Romanian LEGO®️ User Group), o comunitate de adulți cu profesii diferite, din diverse zone ale țării, ce împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru piesele LEGO, expune la Art Safari Kids Edition mai multe creații de mari dimensiuni: cea mai mare armată de LEGO®️, cea mai mare colecție de Clone Troopers LEGO®️ din țară (peste 700 de minifigurine), record mondial diorama LEGO®️ Star Wars™️ Rebels (1 milion de piese), recordul mondial Dragonul Smaug din The Hobbit și Avatar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati