Art Safari vă invită să explorați universul Kinder Surprise în cadrul atelierelor de artă

0
356

Art Safari Kinder, un parteneriat dedicat dezvoltării artistice și creative a copiilor, vă invită într-o călătorie unică în lumea imaginației și educației prin joc pentru cei mici.

Acesta oferă cursuri personalizate de artă și creație, unde fiecare copil poate explora și dezvolta abilitățile lor artistice într-un mediu creativ care le va stimula imaginația și creativitatea.

Atelierele de artă sunt inspirate din expozițiile Art Safari, iar alături de instructori pasionați, copiii pot da frâu liber imaginației și pot experimenta diverse tehnici artistice.

În același timp, parteneriatul cu Kinder Surprise aduce și noua colecție „Natoons”, care prezintă 16 animale sălbatice în propriul lor habitat.

Colecția oferă copiilor o oportunitate unică de a învăța și de a interacționa cu aceste figurine prin intermediul aplicației Applaydu.

Știați că acest univers îmbină educația cu distracția pentru a inspira și educa copiii? 

Materializarea universului „Natoons” la Art Safari Kinder le oferă copiilor posibilitatea de a descoperi mai multe informații despre animale, transformând învățarea într-o experiență captivantă și interactivă.

Distracția și creativitatea continuă și după Art Safari Kinder

Atunci când se întorc acasă, distracția nu trebuie să se oprească. Applaydu este o aplicație mobilă creată pentru a da viață jucăriilor Kinder prin Realitate Augmentată. Având activități distractive și educative, aplicația încurajează dezvoltarea creativității celor mici. Aceasta este o experiență sigură și controlată, cu acces gratuit și funcție de control parental, destinată copiilor cu vârsta între 4 și 9 ani.

Acest parteneriat oferă o oportunitate unică pentru copii de a explora lumea artei, a vieții sălbatice și a tehnologiei într-un mod interactiv și captivant. Art Safari Kinder, Kinder Surprise și Applaydu împărtășind misiunea comună de a inspira părinții și copiii, oferindu-le experiențe memorabile și stimulându-le creativitatea.

Pentru mai multe informații despre cursurile Art Safari Kinder, colecția „Natoons” de la Kinder Surprise și Applaydu, vă rugăm să vizitați https://www.kinder.com/ro/ro/ și nu uitați să descărcați aplicația Applaydu din magazinele de aplicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.