ASF face angajări. Ce post este scos la concurs?

0
140
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că scoate la concurs un post de Specialist piețe reglementate în cadrul Serviciului Transparență și Raportări Emitenți, Direcția Generală – Sectorul Instrumentelor și Investițiilor Financiare.

Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu o perioadă de probă în conformitate cu prevederile legislației muncii, notează economica.net.

Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă experiență profesională de minimum 3 ani în domeniul financiar-contabil (expert contabil/auditor financiar), cunoștințe ale cadrului de raportare financiară internațională IFRS, să cunoască procedurile de testare a conformității întocmirii situațiilor financiare cu cadrul de raportare IFRS/RAS, să posede competențe digitale (MS Office) și, de asemenea, să cunoască limba engleză la un nivel care să îi permită îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este de 6 octombrie 2021, ora 24:00. Toate detaliile necesare candidaților sunt disponibile pe site-ul www.asfromania.ro, aici – https://bit.ly/3kkWfpr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.