ASF face angajări. Ce post este scos la concurs?

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că scoate la concurs un post de Specialist piețe reglementate în cadrul Serviciului Transparență și Raportări Emitenți, Direcția Generală – Sectorul Instrumentelor și Investițiilor Financiare.

Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu o perioadă de probă în conformitate cu prevederile legislației muncii, notează economica.net.

Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă experiență profesională de minimum 3 ani în domeniul financiar-contabil (expert contabil/auditor financiar), cunoștințe ale cadrului de raportare financiară internațională IFRS, să cunoască procedurile de testare a conformității întocmirii situațiilor financiare cu cadrul de raportare IFRS/RAS, să posede competențe digitale (MS Office) și, de asemenea, să cunoască limba engleză la un nivel care să îi permită îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este de 6 octombrie 2021, ora 24:00. Toate detaliile necesare candidaților sunt disponibile pe site-ul www.asfromania.ro, aici – https://bit.ly/3kkWfpr

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati