Asfalt surpat pe Strada Witting. Sunt restricții de trafic, iar mai multe linii STB sunt deviate / Intervine Apa Nova

Echipele Apa Nova intervin în acest moment pe Strada Witting, pentru remedierea unor deficiențe survenite la o conductă de apă. În acest sens, sunt în vigoare mai multe restricții de trafic, iar șapte linii STB sunt deviate.

Compania Apa Nova București intervine în data de 13.05.2024, începând cu ora 09:00, pentru remedierea unor deficiențe survenite la o conductă aferentă sistemului de colectare și transport al apei uzate din Strada Witting, Sector 1, București, se precizează într-un comunicat de presă.

Mai multe linii STB sunt deviate

În acest sens, pentru remedierea deficiențelor, liniile 62, 85, 93, 96, 123, 162 si 196 sunt deviate, transmite STB.

Totodată, este restricționat și traficul rutier.

”Serviciile de preluare și transport ale apei uzate și pluviale nu vor fi întrerupte, însă, ca urmare a complexității lucrării și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, compania a decis, de comun acord cu Societatea de Transport București (STB), devierea traficului STB de pe Strada Witting.”, arată Apa Nova.

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul serii zilei de 13.05.2024.

”Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care participanții la trafic sunt afectați.”, completează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati