Asociaţia Studenţilor UPB organizează primul festival de muzică din Europa dedicat în mod exclusiv studenţilor

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Politehnica Bucureşti – AS POLI cu sprijinul Universității Politehnica din Bucureşti, cea mai veche şi prestigioasă şcoală de ingineri din România, organizează în data de 27 septembrie primul festival de muzică din Europa dedicat în mod exclusiv studenţilor unei universităţi.

Pe fondul interesului ridicat al generaţiei tinere faţă de festivaluri şi muzică electronică, UPB Music Festival va fi organizat în campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti, în intervalul orar 12:00 – 04:30. La eveniment sunt aşteptaţi peste 5.000 studenţi UPB. Pe scenă vor urca artişti cunoscuţi la nivel naţional, dar şi studenţi ai universităţii.

De la ora 12:00, are loc scrierea inedită a unui manifest social ce implică realizarea şi semnarea unei perechi uriaşe de jeanşi cu scopul creşterii gradului de conştientizare cu privire la cauza copiilor cu boli rare din România. Este componenta de implicare socială, proiect gândit împreună cu DHM Company ce stă sub umbra campaniei Jeans4Dreams pentru Asociaţia Copii în Dificultate.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, DHM Company şi al Asociaţiei Varyafin.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati