ASSMB continuă educația pentru sănătatea copiilor și lansează un program INTERACTIV pentru cei mici

ASSMB continuă educația pentru sănătatea copiilor și pe perioada stării de urgență și lansează un program interactiv axat pe igiena corectă a mâinilor.

„CAMPANIA SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” nu se încheie odată cu restricțiile cărora cu toții trebuie să ne supunem, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. Dorim să continuăm proiectele noastre pentru sănătatea celor mici în mediul ONLINE”, se precizează pe pagina de Facebook a ASSMB.

Așadar, ASSMB lansează astăzi un program interactiv și plin de provocări pentru copii, axat pe igiena corectă a mâinilor. Cei mici trebuie să răspundă la întrebări precum:

• Care este tehnica cea mai corectă de spălat pe mâini?
• Cât timp este necesar să ne spălăm pe mâini, ca să le avem curate și igienizate?
• Ce boli putem preveni prin spălatul riguros și corect al mâinilor?

Astfel, ASSMB îi provoacă pe copii, ajutați de părinți, să trimită filmulețe realizate în timp ce se spală pe mâini. Clipurile se pot încărca în secțiunea comentarii, iar fiecare filmuleț trebuie să conțină prenumele și vârsta copilului.

”Îi rugăm pe cei mici să ne explice, cum pot ei mai bine, care e metoda corectă de spălat pe mâini și câte secunde trebuie să dureze întregul proces.

Cei care vor primi cele mai multe aprecieri pe pagina noastră de Facebook vor avea parte și de SURPRIZE din partea echipei ASSMB. Mai exact, cele mai apreciate clipuri ale copiilor vor fi incluse, cu acordul părinților firește, în suportul de curs pentru ediția a patra a campaniei „Sănătatea e în mâinile tale”, din anul școlar 2020-2021”, spune sursa citată.

Despre Campania „Sănătatea e în mâinile tale”, ediția a 3-a, care a avut loc în școlile și grădinițele de stat din București, în perioada 15 octombrie-15 decembrie 2019, mai multe detalii sunt disponibile aici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati