ASSMB reia online cursurile gratuite pentru părinți

Maternitățile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, reia cursurile gratuite de puericultură, “ȘCOALA PĂRINȚILOR”.

Întâlnirea va avea loc online pe pagina de Facebook a ASSMB, unde specialiștii Maternității Giulești (Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu – Maternitatea Giulestir) vă vor răspunde la toate întrebările.

Programul cursului:

1. 𝓛𝓾𝓷𝓲 (30.03.2020) 𝓸𝓻𝓪 16:00:
☑️ Naștere și Lăuzie cu Dana Stan (Asistent Șef și Moașă)
☑️ Alăptare cu Alina Coman (Consultant în lactație)

2. 𝓜𝓲𝓮𝓻𝓬𝓾𝓻𝓲 (01.04.2020) 𝓸𝓻𝓪 16:00:
☑️ Psihologie cu Andreea Tudorache (Psiholog și Psihoterapeut)
☑️ Nutriție cu Maria Spiridon (Nutriționist și Dietetician)

3. 𝓥𝓲𝓷𝓮𝓻𝓲 (03.04.2020) 𝓸𝓻𝓪 16:00:
☑️ Masajul bebelușului cu Cerasela Radu (Kinetoterapeut)
☑️ Îngrijirea nou-născutului cu Daniela Chiriac (Asistent Neonatologie)

„În urma acestui curs, pe lângă calitatea și acuratețea informațiilor dobândite direct de la specialiști, veți avea răspunsuri la noile trăiri și emoții ce vor apărea. Informațiile conținute de aceste cursuri sunt bazate pe Ghidul American de Pediatrie, pe protocoalele de urmărire a sarcinii şi a sugarului din România, și respectă normativele Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens”, spune ASSMB, printr-un comunicat.

FOARTE IMPORTANT: Pe parcursul cursului live online, se pot adresa întrebări specialiștilor, la care răspunsurile vor fi date fie pe parcursul cursului, fie după finalizarea acestuia.

De asemenea, și tații sunt invitați să participe la curs.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati