Atac mafiot în București. Patronul unor restaurante, împușcat și lovit cu un ciocan de o bandă de motocicliști

Atac în stil mafiot pe o stradă din Capitală. Patronul mai multor restaurante din oraș a ajuns la spital după ce a fost bătut de o bandă de motociclişti. Bărbatul a fost împuşcat şi lovit cu un ciocan.

În timp ce patronul stătea la masă cu alţi trei bărbaţi, mai mulţi motociclişti s-au oprit în dreptul lor şi au aruncat spre ei cu un ciocan. Incidentul s-a petrecut în fața unui restaurant din Sectorul 2.

Unul dintre motociclişti a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă spre omul de afaceri şi spre un alt bărbat care îl însoţea, notează Antena3 CNN.

”La data de 14 iunie 2023, în jurul orei 20:20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați cu privire la faptul că, la un restaurant din Sectorul 2, are loc o agresiune între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au identificat doi bărbați, unul dintre ei fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea identificării și depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis oamenii legii.

Imediat după incident, motocicliştii au luat-o la fugă. Patronul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sfântul Panteiimon, unde se află sub supravegherea medicilor.

Surse din anchetă spun că motocicliştii ar fi de naţionalitate străină şi sunt în continuare căutaţi de oamenii legii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati