Atac sângeros în Bucureşti. Un bărbat a încercat să își ucidă soția și să dea foc casei

O femeie a fost transportată la spital, luni, pentru îngrijiri medicale, după ce a fost tăiată în zona gâtului de concubinul său, care a devenit violent la vederea poliţiştilor şi a încercat să dea foc apartamentului în care se aflau.

„La data de 16 ianuarie, în jurul orei 14,00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 24 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din Sectorul 5, are loc un caz de violenţă domestică. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora şi ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat”, a informat Biroul de presă al DGPMB.

În timpul intervenţiei, în imobil a izbucnit un incendiu, iar poliţiştii prezenţi au pătruns în locuinţă, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă.

Ea a fost transportată de urgenţă de un echipaj medical la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„De asemenea, la faţa locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol”, a precizat Poliţia Capitalei.

Bărbatul se află în custodia poliţiştilor şi a fost condus la sediul secţiei de Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati