Atașatul agricol în cadrul Misiunii Diplomatice a SUA în România, vizită la ANSVSA/ Bociu: ”Discuții cu privire la proiectele comune România – SUA în domeniul sanitar veterinar”

Alexandru Nicolae Bociu, președintele (ANSVSA), a primit vizita Heidei BROEKEMEIER, atașatul agricol în cadrul Misiunii Diplomatice a SUA în România. 
  • ”Astăzi, am avut plăcerea să primesc vizita doamnei Heidei BROEKEMEIER, atașatul agricol în cadrul Misiunii Diplomatice a SUA în România.
Cu ocazia acestei misiuni în România, doamna Broekemeier va efectua o vizită în județele din nord-estul țării, în special la Punctul de Inspecție la Frontieră Siret, pentru a purta discutii cu oficialitățile locale cu privire la procedurile veterinare aplicate în cazul importului și tranzitului de produse agro-alimentare.
  • Am abordat cu atașatul agricol american și alte topicuri de dialog axate pe situația epidemiologică privind Pesta Porcină Africană (PPA) în România, a planurilor de biosecuritate revizuite și implementate și a stadiului de dezvoltare a vaccinului împotriva PPA.
În egală măsură, am avut discuții și cu privire la proiectele comune România – SUA în domeniul sanitar veterinar și pe segmentul programelor de instruire în domeniul bio-siguranței și bio-securității.
  • Relațiile profesionale reciproc avantajoase sunt puncte strategice care necesită întrevederi constante. Vă mulțumesc pentru susținere”, spune Alexandru Nicolae Bociu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati