Ateliere de creație pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Primăria Sectorului 1

Începând cu data de 15 decembrie, Primăria Sectorului 1 va găzdui mai multe ateliere de creație pentru copiii din această zonă administrativă.

Este vorba despre ateliere de pictură (ceramică, hârtie) și ateliere decorațiuni de Crăciun, în cadrul cărora specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 îi vor ajuta pe micuți să-și confecționeze singuri decorațiunile și ornamentele pentru brad, săculeți ca ai lui Moș Crăciun, să picteze piese din ceramică (steluțe, inimioare, clopoței, îngerași etc) și să realizeze felicitări pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Personalul specializat îi va coordona și încuraja pe copii să fie creativi în alegerea culorilor, compozițiilor sau în crearea propriului stil.

Atelierele de creație organizate de către Primăria Sectorului 1 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 se vor desfășura în zilele de 15, 16, 19, 20, 21 și 22 decembrie 2022, între orele 10:00 și 15:00.

Pentru că locurile la aceste ateliere sunt limitate, copiii trebuie să se înscrie în prealabil la numerele de telefon 021/319.10.13/int.205 sau 122, în fiecare de zi de luni până vineri între orele 08:30 și 16:30, sau e-mail comunicare@primarias1.ro.

Atmosfera de sărbătoare și bună dispoziție va fi completată și prin organizarea de mini concerte de colinde susținute de elevi din unitățile de învățământ ale Sectorului 1.

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Sectorului 1 va deveni primăria copiilor. Deschidem porțile instituției pentru a ne bucura împreună cu cei mici de magia Crăciunului și de Nașterea Domnului. Îi aștept cu drag pe copiii din Sectorul 1 la acest eveniment organizat doar pentru ei”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati