Ateliere de creativitate dedicate elevilor la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

O serie de ateliere de creativitate dedicate elevilor vor fi organizate, săptămâna viitoare, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (MNŢR), în prima vacanţă din noul an şcolar.

„Cu ocazia primei vacanţe din noul an şcolar, îi aşteptăm pe cei mici, însoţiţi de părinţi sau bunici, la ateliere distractive şi creative. Am pregătit teatru de umbre, atelier de realizat păpuşi de hârtie, broşe din lână netoarsă, desenat sau storytelling”, informează MNŢR.

Luni, 24 octombrie, orele 10.00 – 11.00 va fi organizat un atelier de realizat păpuşi din hârtie – „Ileana şi Făt-Frumos”, dedicat copiilor de la şase ani, ajutaţi de adulţii care îi însoţesc. În aceeaşi zi, între orele 12.00 – 13.30, copii sunt invitaţi la un atelier de teatru de umbre.

Marţi, 25 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 11.00, copii se pot înscrie la atelierul de împletit broşe din lână netoarsă şi ghinde colorate, iar între orele 12.00 – 13.30 va fi organizat un atelier de realizat păpuşi pe deget.

Miercuri, 26 octombrie, orele 10.00 – 11.30, copii pot frecventa atelierul de colorat „Perna de visat bine” şi între orele 12.00 – 13.30 pot lua parte la ineditul atelier „Cum te cheamă?”, unde vor face numelui un „caiet jucăuş cu de toate, un fel de caiet de identitate”.

Preţul unui bilet este de 25 de lei/persoană. Persoanele cu nevoi speciale şi cazurile sociale au gratuitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati