Atena Medical Center, clinică medicală cu capital 100% grecesc, s-a deschis în București

0
307

Un nou jucător pe piața de servicii medicale private din București. În plină pandemie, Atena Medical Center își anunță lansarea în Capitală, în urma unei investiții de aproximativ 3 milioane de euro, capital 100% grecesc. Clinica multidisciplinară acoperă peste 30 de specialități și va oferi servicii de second-opinion la nivel internațional.

  • Atena Medical Center: investiție grecească de 3 milioane de euro în servicii de diagnostic, tratament și second-opinion premium.

Atena Medical Center își anunță lansarea în Capitală. Începând cu această lună, pacienții vor beneficia de servicii medicale de excelență din partea a peste 120 de medici cu experiență vastă atât din România, cât și din străinătate (cum ar fi Grecia, Germania, Marea Britanie și SUA) totul sub conducerea directorului medical Dr. Konstantinos Vakalidis – renumit chirurg urolog și androlog, doctor în științe medicale.

Protocoale de colaborare cu medici din Grecia, Marea Britanie, Germania și SUA

”În perioada imediat următoare, vom continua dotarea clinicii cu cele mai performante aparate și instrumente de imagistică medicală – aparatură extrem de utilă în diagnosticarea cât mai precisă a posibilelor afecțiuni. De asemenea, ne dorim ca pacienții să beneficieze și de a doua opinie medicală. Astfel că am încheiat mai multe protocoale de colaborare cu medici din Grecia, Marea Britanie, Germania și SUA. Așa cum o spune și sloganul nostru, sănătatea pacienților noștri este datoria noastră și ne dorim ca Atena Medical Center să devină o referință în diagnosticarea și tratamentul de top” a declarat Dr. Konstantinos Vakalidis, director medical Atena Medical Center.

Printre specialitățile medicale, pediatrie și stomatologie

Centrul medical Atena este situat în zona Cartierul Primăverii, cu o suprafață totală de aprox. 1200 m2 pe șase niveluri. Arhitectura interioară a fost special gândită astfel încât pacienții să se simtă cât mai confortabil, cu respectarea tuturor normelor de siguranță și igienă.

Printre specialitățile medicale oferite, se numără următoarele: urologie-andrologie, ginecologie, pediatrie, stomatologie, ORL, oftalmologie, endocrinologie, reumatologie, laborator de analize medicale ș.a.m.d.

În plus, pacienții pot solicita și testare COVID (atât RT-PCR cât și rapidă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.