Atenție! Probleme tehnice la aplicația InfoTB și la plățile cu cardul în mijloacele STB. Recomandări pentru călători

1
531

Aplicația InfoTB și plățile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncționalități în următoarea perioadă, a anunțat miercuri TPBI.

Societatea de Transport Bucureşti (STB), care gestionează Sistemul Automat de Taxare şi aplicaţia InfoTB, schimbă operatorul de date mobile pentru vehicule şi din acest motiv, până la actualizarea dispozitivelor din cele aproximativ 1.850 de vehicule, pot apărea disfuncţionalităţi în realizarea diverselor operaţiuni în mijloacele de transport în comun, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Potrivit sursei citate, în perioada 10 – 17 ianuarie 2024, disfuncţionalităţile vor viza plata cu cardul bancar direct la validatoare pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun, precum şi urmărirea vehiculelor pe aplicaţia InfoTB şi, implicit, planificarea călătoriilor utilizând aplicaţia.

„Societatea de Transport Bucureşti – STB SA, care gestionează Sistemul Automat de Taxare şi aplicaţia InfoTB, schimbă operatorul de date mobile pentru vehicule, iar procesul presupune înlocuirea cartelelor SIM pentru un număr de aproximativ 1.850 de vehicule ale tuturor operatorilor de transport din regiune aflate în circulaţie.

În această perioadă, TPBI le recomandă utilizatorilor mijloacelor de transport în comun metode alternative de plată a călătoriilor, precum cele prin cardurile ACTIV (nominal sau nenominal), Multiplu sau plata prin SMS, la numărul de telefon 7458. De asemenea, călătorii îşi vor putea achiziţiona titluri de călătorie şi prin aplicaţia mobilă 24Pay”, se menţionează într-un comunicat de presă.

TPBI prezintă scuze călătorilor pentru eventualele incoveniente şi precizează că procesul de înlocuire a cartelelor va avea ca efect îmbunătăţirea funcţionării acestor servicii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.