Atenționare de călătorie: Pe 15 şi 16 iulie va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Regatul Belgiei

0
289
sursa foto: www..corporate.ryanair.com

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu avionul spre/dinspre aeroportul Bruxelles-Charleroi că pe 15 şi 16 iulie va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Regatul Belgiei, ceea ce va determina perturbări ale zborurilor acestei companii.

Pasagerii sunt rugaţi să urmărească pagina de Internet a aeroportului Charleroi www.brussels-charleroi-airport.com sau a companiei Ryanair pentru a se asigura că nu a fost anulată cursa programată.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet bruxelles.mae.rowww.mae.ro şi reaminteşte faptul că aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, este la dispoziţia cetăţenilor români care se deplasează în străinătate.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.