Atmosferă de sărbătoare în ParkLake, cu ateliere tematice de Paște pentru copii, jocuri distractive și târg de cadouri

În aprilie, ParkLake Shopping Center organizează un târg tematic pentru Paște. Astfel, puteți găsi în mall ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere sau un târg de cadouri.

Activitati de Paste pentru copii

De sarbatori, nu doar adultii au motive de bucurie, ci si copiii. In perioada 7 – 9 aprilie, cei mici sunt invitati sa fie ajutoarele Iepurasului si sa participe la atelierele creative ce vor avea loc in zona Main Square de la parter.

In plus, cei de la ProfiArt vor realiza o demonstratie live de pictura pe oua, impreuna cu copiii dornici sa invete, sub indrumarea unui artist.

De asemenea, cadourile pentru cei dragi ocupa si ele un loc pe lista de prioritati, alaturi de distractie.

Pentru toti cei care isi doresc sa gaseasca surprizele perfecte pentru persoanele importante din viata lor, targul de cadouri ii asteapta cu o varietate de cadouri si decoratiuni in perioada 6 – 15 aprilie, la parterul centrului comercial.

Atmosfera de sarbatoare din ParkLake va fi completata de activitatile organizate de Kinder, care ii asteapta pe copii cu chef de joaca si multe activitati colorate.

Astfel, cei mici sunt asteptati la atelierele de vopsire si incondeiere oua, unde creativitatea este rasplatita: fiecare ou incondeiat este premiat cu un Kinder Surprise, iar toate ouale decorate de cei mici vor fi expuse si pot fi admirate in oul gigant Kinder, amplasat in Main Square, in periada 7 – 17 Aprilie. Mai mult, pentru ca micile momente sunt cele care merita surprinse, oricine se poate bucura de un #selfie cu Kinderino sau MR Bons sau de o poza de familie la panoul Kinder.

Copiii de toate varstele sunt asteptati de asemenea si la vanatoarea de oua Kinder! Dupa inregistrare, cei mici vor descoperi jocurile Kinder si vor putea sa isi testeze atentia si rapiditatea incercand sa termine cu succes provocarile din vanatoarea de oua. Participantii vor primi un premiu surpriza si vor avea parte de multa distractie!

Activitatile se desfasoara in zilele de 7, 8, 9 aprilie si 14, 15 si 17 aprilie.

Accesul la activitati este posibil pe baza unui tichet Kinder, iar mecanismul este urmatorul: la achizitia de produse Kinder de minim 10 lei de la casuta Kinder amplasata in zona tei exterioare de la parter, se acorda pe loc un tichet.

Activitatile se desfasoara intre 11:00 si 21:00 in zilele mentionate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati