ATP Țiriac Open la București. Prețul biletelor și locația turneului de tenis!

După o pauză de opt ani, Bucureștiul va găzdui un turneu de categorie „ATP 250”, au anunțat organizatorii Țiriac Open. Biletele au fost puse deja în vânzare.

  • Biletele pentru turneul internațional de tenis ATP 250 „Țiriac Open” sunt disponibile începând de miercuri, 21 februarie.

Competiția sportivă va avea loc în perioada 14-21 aprilie 2024 la București.

Singurul turneu de tenis „ATP 250” organizat în ţara noastră se va desfăşura în incinta „Bazei Sportive Năstase/Marica”. Meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură.

„Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am aşteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă aşteptăm pe toţi la turneu”, precizează Ion Ţiriac.

Biletele, disponibile exclusiv în mediul online, vor putea fi procurate prin intermediul platformei Entertix.

Organizatorii turneului încurajează publicul să-şi asigure locurile în avans, pentru „a nu rata oportunitatea de a lua parte la acest turneu de tenis de mare anvergură”.

Prețul biletelor pentru ATP Țiriac Open

Duminică: Intrarea liberă în bază de rezervare prealabilă

Luni: 50 / 75 / 100 lei

Marți: 50 / 75 / 100 lei

Miercuri: 50 / 75 / 100 lei

Joi: 75 / 100 / 150 lei

Vineri: 100 / 125 / 200 lei

Sâmbătă: 150 / 200 / 250 lei

Duminică: 150 / 200 / 250 lei.

*Tribuna 1 (categoria 2) și Tribuna 2 / Tribuna 1 (categoria 1) / Tribuna oficială

„Spectatorii vor putea achiziţiona bilete valabile pentru o zi de turneu, care le vor permite accesul la toate meciurile programate în ziua respectivă. Acestea vor include accesul atât la meciurile de pe terenul central, cât şi la cele de pe terenurile secundare, oferind astfel pasionaţilor de tenis şansa de a se bucura de o atmosferă competiţională intensă.

În cazul în care un meci este amânat sau continuat în ziua următoare, posesorii de bilete din ziua anterioară nu vor avea acces garantat, acestea fiind valabile doar pentru meciurile din ziua achiziţionării lor iniţiale.

Pentru ziua de calificări, duminică – 14 aprilie, intrarea va fi liberă, în limita a 2.500 de locuri disponibile, strict în bază de rezervare prealabilă realizată pe site-ul entertix.ro.

Accesul spectatorilor în tribunele de la Baza Sportivă „Năstase/Marica” se va face din strada Intrarea Cerceilor, numărul 10.

Copiii cu vârsta de până în 5 ani au acces gratuit în baza sportivă de duminica 14 aprilie, până joi 18 aprilie, exceptând terenul central. În aceeaşi perioadă, copiii cu vârste pânâ în 14 ani legitimaţi la cluburile sportive afiliate Federaţiei Române de Tenis beneficiază de acces gratuit, în baza legitimaţiei anuale vizate”, au anunțat organizatorii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati