Au ajuns rechizitele pentru noul an școlar 2024-2025 în Ilfov

Consiliul Județean Ilfov anunță că duminică, 2 iunie 2024, au fost distribuite rechizitele pentru elevii claselor primare din localitatea Berceni.
Potrivit sursei citate, viceprimarul localității Berceni, George Ene, a realizat recepția celor 836 pachete de rechizite – caiete, pixuri, creioane, carioci, caiete pentru desen – pentru elevii claselor 0-4.
Ce rechizite au fost incluse în pachetul scolar: riglă, radieră, ascuțitoare, creion HB, Caiet dictando A5, Caiet matematică A5, Carte de citit, Caiet pentru Jurnal de vacanță, Acuarele și pensulă, Set creioane colorate 12 bucăți, Caiet de vacanță de la editura Litera, Bloc de desen A4, Stilou cu rezerve, Puzzle.
  • ”Este surpriza noastră pentru elevii din Ilfov, în weekendul dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Treptat, toți elevii claselor primare din Ilfov vor primi, gratuit, pachete cu rechizite. Prin implementarea proiectului Șanse egale la educație, anul acesta, toate școlile din județ vor beneficia de rechizite. Pentru că cea mai bună investiție a noastră este cea în generația de mâine”, transmite președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati