Au fost reluate lucrările la pasajele Domnești și Olteniței – FOTO

Au fost reluate lucrările la Pasajul Olteniței – Popești Leordeni de pe Centura București, a anunțat miercuri secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu. Potrivit lui, la începutul săptămânii au fost reluate lucrările și la Pasajul Domnești.

„Au fost aduse în șantier primele 400 de tone de tablier metalic și a început asamblarea acestuia la sol. A început tensionarea antretoazelor la rampa de urcare dinspre Berceni. Până acum, au fost montate grinzile de beton pe 11 deschideri, aferente rampelor de urcare dinspre Berceni, coborâre și urcare spre/dinspre Glina”, a detaliat secretarul de stat stadiul lucrărilor la Pasajul Olteniței.

La acest pasaj continuă cofrarea, armarea și turnarea radierelor și elevațiilor pilelor rampei de urcare-coborâre spre/dinspre București, precum și ale rampei de urcare-coborâre spre/dinspre Olteniței. De asemenea, continuă devierea utilităților și realizarea canalizării pluviale aferente pasajului, potrivit oficialului din Transporturi.

itinera pasaj oltenitei

 

 

Au fost reluate lucrările la Pasajul Domnești

Acesta a relatat marți și despre reluarea lucrărilor la Pasajul Domnești.

„S-a finalizat armarea, iar astăzi se toarnă placa de suprabetonare a rampei de urcare dinspre București. Continuă realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna. A început montarea predalelor la rampa de urcare/coborâre dinspre Domnești”, a scris Scrioșteanu cu privire la Pasajul Domnești.

Mai departe, pe acest șantier continuă realizarea suprastructurii la rampa de coborâre spre Bragadiru, montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru și la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati