Au fost semnate contractele pentru reabilitarea a încă 14,8 km de reţea de termoficare în București/ Care sunt zonele vizate

1
241
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Nicușor Dan anunţă, miercuri, că a semnat contractele pentru reabilitarea a încă 14,8 km de reţea de termoficare, cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării în proporţie de 85%.

Potrivit lui Nicuşor Dan, achiziţia a fost împărţită în patru loturi:

Lotul 1 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 5,92 km pe artele Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Răuşeni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga. Executantul lucrării este SC SICOR SRL.

Lotul 2 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4 km la intersecţiile dintre  Bd. Basarabia cu Bd. Chişinău, Bd. Basarabia cu str. Morarilor,  Bd. Basarabia până la platforma industrială CET Titan. Executantul lucrării este Asocierea ENERGOMONTAJ (lider), AS STUDIO CO SRL (asociat).

Lotul 3 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 0,62 km pe str. Ion Berindei şi la intersecţia dintre str. Ion Berindei cu str. D-na Ghica. Executantul lucrării este Asocierea ENERGOMONTAJ (lider), AS STUDIO CO SRL (asociat).

Lotul 4 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4,2 km pe str. Theodor Speranţia, Calea Călăraşilor şi Str. Matei Basarab. Executantul lucrării este Asocierea ENERGOMONTAJ (lider), AS STUDIO CO SRL (asociat).

Potrivit primarului general, termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului administrativ de începere.

”Investiţia face parte din proiectul ”Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti, 5 obiective” – cu o lungime totală a conductelor de 18,4 km. Lucrările pentru modernizarea reţelei la cel de-al cincilea obiectiv sunt deja în lucru, fiind executate de Compania Municipală Energetica Servicii pe Bd. Timişoara”, a mai transmis Nicuşor Dan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.