Au început înscrierile şi preselecţiile la Atelierele Micul Artist de la Opera Comică pentru Copii

Au început înscrierile şi preselecţiile la Atelierele Micul Artist de la Opera Comică pentru Copii. Balet, Dans Contemporan, Zumba, Fotografie, Oratorie, Comunicare, Jurnalism, Actorie, Cor, Musical, sunt doar câteva dintre cursurile la care cei mici se pot înscrie. În total sunt 30 de ateliere care se desfăşoară săptămânal, până la finalul anului şcolar. Înscrierile au loc în ziua preselecţiilor, în funcţie de atelierul ales, până la 1 octombrie.

Programul complet este disponibil pe www.operacomica.ro.

Premieră în Salonul Mozart: „6 mâini şi un pian”.

Cu un program muzical de excepţie, un pian şi trei artiste talentate, premiera „6 mâini şi un pian” are loc la finalul lunii septembrie, în Salonul Mozart, iar biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

„Tu ce ai face dacă te-ai trezi într-o dimineaţă cu 6 mâini în loc de 2? Cu siguranţă ţi-ar lua ceva timp să te obişnuieşti cu situaţia, nu-i aşa? Dar odată stăpân pe toate membrele noi, ţi-ai lua soarta în mâini şi ai deveni dintr-o dată mai harnic, mai creativ, mai atent? Ei bine, astăzi nu e nevoie să faci acest exerciţiu de imaginaţie, deoarece în faţa ta se va prezenta prietenul nostru deja cunoscut – pianul! – într-o formulă cum n-ai mai văzut până acum: la 6 mâini! Pregăteşte-te să asculţi sunete şi armonii pe care numai în şase mâini, trei inimi şi un pian le putem cuprinde!” – Felicia Filip, director general Opera Comică pentru Copii.

Un secol de cinema românesc la Bucureşti

În weekendul 20 – 22 septembrie 2019, pe curtea Operei Comice pentru Copii, spectatorii au ocazia să vizioneze filme pentru copii în regia Elisabetei Bostan, în cadrul evenimentului „Un secol de cinema românesc la Bucureşti”, organizat de DACIN SARA – drepturi de autor în cinematografie şi audiovizual.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati