Au început lucrările de asfaltare a drumurilor din Sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca societatea Infrastructură 5 S.A. să înceapă lucrările de asfaltare pe raza sectorului. Primăria spune că decizia a fost luată având în vedere creșterea temperaturilor, iar ăână acum acest lucru nu a fost posibil din cauza ninsorilor şi a ploilor.

Edilul a mers pe teren sâmbătă pentru a vedea cum decurg aceste lucrări. Angajaţii societăţii Infrastructură 5 au început asfaltarea străzii Badea Dumitru, a părcării din Aleea Platanilor şi, de asemenea, au amenajat parcarea ecologică din strada Dorneasca. Tot sâmbătă au fost montate mai multe bănci la scările de bloc din strada Dorneasca.

„Trebuie să recuperăm zilele pe care le-am pierdut din cauza vremii nefavorabile. Am vorbit cu angajaţii societăţii Infrastructură şi le-am cerut să lucreze rapid şi eficient. Locuitorii din Sectorul 5 să fie înţelegători şi să suporte o perioadă disconfortul creat de lucrări. Este important să transformăm sectorul într-unul modern, demn de o capitală europeană. Ştiu că sunt multe probleme în ceea ce priveşte asfaltarea din Sectorul 5, dar vă asigură că avem cele mai bune intenţii şi ne dorim să asfaltăm într-un timp cât mai scurt, însă trebuie să ne asigurăm că lucrările sunt de calitate”, a transmis Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati