Auchan dă startul noului an școlar cu peste 2.000 de rechizite

0
197

Până pe 19 septembrie, Auchan a pregătit mii de articole dedicate începutului noului an școlar, parte din oferta Back to School.

Părinții și elevii care se pregătesc pentru școală au la dispoziție una dintre cele mai largi game de rechizite și produse adiacente, la prețuri care contribuie la protejarea bugetului familiei.

Mai mult, membrii MyCLUB Auchan au acces la sute de produse cu beneficii de fidelitate, precum reduceri și bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.

În magazine și pe auchan.ro clienții vor regăsi de la ghiozdane, penare, instrumente de scris și de colorat, până la materiale de creație, articole de papetărie și accesorii educative. Oferta se distinge prin raportul excelent calitate-preț, articolele în tendințe, dar și diversitatea categoriilor de produse, peste 30% din gamele din ofertă fiind marcă proprie Auchan.

Prețurile ghiozdanelor pornesc de la 28 de lei, pentru un ghiozdan mare simplu, în timp ce prețul unui penar pornește de la 4 lei. Instrumentele de scris au prețuri ce pornesc de la 0,39 de lei, iar caietele cu file dictando / de matematică pornesc de la 0,49 de lei.

Ce rechizite pune la dispoziție Auchan

De asemenea, și anul acesta Auchan pune la dispoziția clienților articole eco din plastic reciclat, carton certificat FSC, hârtie sau alte ambalaje cu conținut redus de plastic, compania având o politică amplă și un angajament de reducere a consumului de plastic, parte din strategia de sustenabilitate. Gama eco cuprinde și instrumente de scris cu o durată mai mare de viață, de două ori mai mare față de instrumentele obișnuite și rezerve pentru acestea.

Oferta Back to school include peste 2000 de articole pentru școală, în total, printre acestea numărându-se:

  • Aprox. 1000 de instrumente de scris și desenat,
  • Peste 300 de ghiozdane și penare,
  • Peste 400 de modele de caiete și accesorii,
  • Aprox. 1000 de produse complementare,
  • Peste 200 de articole de îmbrăcăminte,

Oferta Back to School este întregită de o selecție variată de articole și echipamente electro-IT, de la gadget-uri și accesorii pentru laptop și birou, până la electrocasnice mici.

Toate gamele pregătite pentru începerea noului an școlar includ modele creative și atractive, precum și licențe inspirate din cele mai populare desene animate sau povești pentru copii, adaptate tuturor grupelor de vârstă, cu precizarea că stocurile și colecțiile sunt limitate. Printre acestea se numără teme precum Minecraft, Playstation, Fortnite, Naruto, Pokemon, Stranger Things, Harry Potter, gama exclusivă Auchan cu instrumente de scris și seturi de creație, Friends, Emoji, licențe Disney clasice, branduri de adolescenți cum ar fi Coolpack, Head, Converse, Hash sau tematici exclusive Auchan printre care Magical Cat, Happy Rainbow, Dino, Gaming sau Living Color.

De asemenea, pentru grădiniță, Auchan a pregătit o colecție de produse marcă proprie de ghiozdane și penare cu diverse animăluțe dragi copiilor. Pentru orele de artă și lucru manual, este disponibilă și o gamă extinsă de articole de creație ce conține canvasuri, culori acrilice, pensule speciale pentru pictură, pictură pe numere, diamond painting, hârtie colorată, creponată, accesorii decorative, plastilină sau cretă colorată.

Totodată, pentru gama de office, clienții pot găsi folii, mape, dosare, biblioraft, accesorii de birou, hârtie de copiator etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.