Auchan deschide al treisprezecelea magazin cu haine second-hand „O nouă viață” în hipermarketul Titan

Auchan România extinde proiectul de economie circulară a hainelor şi deschide al treisprezecelea shop-in-shop „O nouă viaţă by Auchan” în incinta hipermarketului Auchan Titan.

Deschis printr-un parteneriat cu lanțul de magazine LaMajole, spațiul dedicat din incinta hipermarketului dispune de o suprafață de 45 mp și are articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile produselor variază între 12 și 350 lei.

Proiectul „O nouă viaţă” s-a bucurat de un real succes încă de la lansare şi reprezintă o premieră pentru piaţa locală de retail, fiind una dintre soluţiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon, prin intermediul căreia hainele deja purtate sunt reutilizate.

În primul an de la lansare, prin proiectul O nouă viaţă au fost comercializate peste 200.000 de articole, cele mai populare în rândul clienţilor fiind bluzele, gecile şi rochiile pentru damă.

O nouă viaţă by Auchan este disponibil în prezent în hipermarketurile din Bucureşti Drumul Taberei, Timişoara Nord, Oradea, Piteşti Bradu, Sibiu, Craiova Electroputere, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) şi din Cluj Nord, Târgu Mureş Sud, Braşov Coresi, Ploieşti şi Bucureşti Pallady şi Titan, deschise în parteneriat cu LaMajole.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati