Auchan extinde serviciul de livrare la domiciliu în decurs de o oră

Auchan Retail România urmează să extindă parteneriatul cu BeeFast, start-up tech de curierat ultra-rapid, la nivelul a șase hipermarketuri Auchan din București. Acest lucru va permite livrarea la domiciliu în cel mult o oră.

Auchan Retail România și BeeFast, start-up tech de curierat ultra-rapid, au trecut în faza a doua a parteneriatului demarat în luna noiembrie și vor oferi servicii de livrare rapidă la nivelul a șase hipermarketuri Auchan din București, respectiv Drumul Taberei, Titan, Vitan, Berceni, Pallady și Militari și magazinul din Brașov.

Inițial, în baza parteneriatului se livrau pin BeeFast comenzi plasate de clienții retailerului pentru magazinele din Drumul Taberei – București, respectiv Auchan Coresi din Brașov, scrie economica.net.

BeeFast livrează zilnic la nivelul clienților săi o medie de 550 de comenzi, cu timp mediu de livrare de 55 minute în București și 35 de minute în Brașov, în procent de aproximativ 20% de la clienții din zona de dark stores, retail și big retail. Până la finalul anului, compania își propune să atingă o medie de 1200-1500 comenzi livrate/zi.

În topul celor mai comandate produse pe auchan.ro și livrate prin curierii BeeFast se află: bananele, apa, morcovii, ceapa verde și roșiile cherry. Cele mai active zile din punct de vedere al livrării comenzilor sunt vinerea și sâmbăta, iar vârfurile orare sunt între 9:00-10:00 și 17:00-18:00.

Gama de produse pe care BeeFast le livrează în prezent acoperă zona de produse alimentare – proaspete sau ultra-proaspete – și nealimentare – flori, cadouri, ambalaje non-standard, echipamente IT, produse din segmentul fashion, beauty etc.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati