Auchan ofera mai multi bani pentru reciclarea ambalajelor cu simbol SGR

Auchan oferă mai mulți bani pentru reciclarea ambalajelor cu simbol SGR: 0,6 lei/ambalaj, până pe 15 septembrie.

Până pe 15 septembrie, clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele RVM de colectare din magazinele Auchan primesc garanția de 0,5 lei per ambalaj, valabilă 12 luni din momentul emiterii, și ca extra-avantaj 0,1 lei* per ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție”, sub formă de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan.

  • De asemenea, la acordarea extra-avantajului de 0.1 lei/ambalaj cu simbol reciclat nu există limită privind cantitatea de ambalaje reciclate. 

În prezent, toate magazinele Auchan sunt echipate cu aparate RVM de colectare și reciclare a ambalajelor PET/sticlă/aluminiu. Fiecare punct de colectare din magazinele mari – hipermarketuri și supermarketuri – este echipat cu 2-4 aparate de reciclare, iar în magazinele de ultra proximitate este disponibil câte un astfel de aparat.

Auchan, primul retailer care a intrat în Hora Reciclării, a oferit clienților posibilitatea de a aduce ambalajele utilizate pentru colectare și reciclare la punctele special amenajate dotate cu aparate automate de colectare (RVM) chiar cu 7 luni înainte de lansarea oficială a proiectului SGR. Astfel, doar în acest interval, au fost colectate 32 de milioane de ambalaje la nivel național. Clienții Auchan au fost deosebit de receptivi în a adopta un comportament de consum responsabil și au înțeles importanța reciclării, implicându-se constant în acest demers.

Auchan derulează și alte acțiuni împreună cu furnizorii săi pentru a încuraja românii să recicleze, prin diferite reduceri acordate prin cardul de fidelitate.

În plus, colectarea prin acest mod nu este o noutate pentru Auchan, fiind primul retailer din România care a introdus, în 2011, în câteva dintre magazinele sale, automate de tip RVM pentru recuperarea PET-urilor.

*Voucherul de fidelitate aferent beneficiului suplimentar de 0,1 lei per ambalaj nu poate fi transformat în numerar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati