Augustin Viziru a câştigat marele premiu „Ferma 2020”

Augustin Viziru a câştigat finala şi a obţinut titlul de „Fermierul Anului 2020”, precum şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după 13 săptămâni în care 18 concurenţi au participat la numeroase provocări.

El și-a încercat norocul la această emisiune și acum cinci ani, dar din păcate s-a ales cu mâna tăiată în finală. În anul în care a făcut de toate și a devenit tată, anul de pandemie, s-a întors în ferma de la Cocani, județul Dâmbovița, și a câștigat concursul de la Pro TV.

Întrebat ce va face cu premiul de 50.000 de euro, actorul a spus că îi va cheltui ”strict pe familie”.

”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a declarat Viziru într-un interviu pentru Click.

Cine s-a clasat pe podium

Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, care a reuşit de-a lungul competiţiei să profite de fiecare şansă primită, iar fermierul pe care concurenţii au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiţia pe locul al treilea.

Surpriza competiţiei, Elena Chiriac, care a reuşit să elimine, rând pe rând, şapte concurente, a demonstrat că a meritat fiecare victorie şi a luptat până în ultima clipă, reuşind să obţină locul al doilea, scrie news.ro.

Finala „Ferma. Orăşeni vs Săteni” a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a transmis Pro TV.

Show-ul a înregistrat 8,7 puncte de rating şi 26,6% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 5 puncte de rating şi 15,2% share.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati