AUR Bucuresti îi cere lui Nicusor Dan să-și dea demisia. Pe 10 octombrie AUR anunță candidatul la primăria Capitalei

0
393

Liderii AUR au făcut prima conferință de presă a organizației București în care a făcut un bilanț al administrației lui Nicușor Dan. Aceștia acuză că edilul „s-a ascuns în birou” și nu s-a ținut de cuvânt cu promisiunile din campanie, apă caldă, metrou de suprafață, 15 parcări, din care a fost finalizat doar unul.

„Primarul General stă și se gândește de ani de zile cum să salveze acea bucată din parcul IOR, în loc să o exproprieze. Ne-a promis pădure urbană de 30 h, 30 de grădinițe, creșterea siguranței. Avem în continuare clădiri cu risc seismic și nu avem un plan.

Pe stradă, în parcuri ne aleargă câinii.” spune Mihai Enache, președintele Juriului de onoare AUR.

„S-a remarcat doar cand s-a tuns sau cand și-a lăsat părul mare”

Acesta a punctat faptul că programul electoral a fost unul ambițios, însă nu s-a realizat decât schimbarea unor denumiri de proiecte, precum tren metropolitan sau metrou de suprafață.

„Nu mai enumăr din acel program electoral plin de minciuni. Am venit să îi batem obrazul pentru acel program electoral mincinos. S-a remarcat doar cand s-a tuns sau cand și-a lăsat părul mare”,

Acesta a mai adăugat faptul că tactica folosită de Gabriela Firea, de a se scuza pentru lipsa de realizări a fost adoptată și de actualul primar.

Nici George Simion nu a fost mai blând cu actualul edil al Capitalei. În schimb liderul AUR a promis o campanie locală care să fie pe măsura celei de la alegerile europarlamentare de acum 4 ani.

„Nicușor Dan nu are nici un plan. Bucureștiul de astăzi, la 3 ani de la alegerea sa este blocat, este murdar. Pe data de 10 octombrie AUR își va prezenta candidatul la primăria București. Suntem alternativa pentru foarte mulți români. Pe 10 octombrie este o zi importantă pentru București, pentru România.”, a declarat George Simion.

Viitorii candidați la sectoare

Valentin Florea, liderul Sectorului 6 AUR, s-a axat pe 6 puncte pe care administrația locală de la sectorul 6 nu le-a îndeplinit, printre care grădinițe, școli, parcări, fluidizarea traficului.

„Cred că se poate și altfel, și fără minciuni și cu promisiuni mai puține. De aruncat cu noroi știm cu toții. Suntem în ultimul an în care probabil vor mai spoi.”, a declarat acesta.

Andrei Ohaci, reprezentantul AUR sectorul 2, spune că nu s-au rezolvat probleme majore precum locurile de parcare, gestionarea deșeurilor, sau apa caldă, sau spații verzi. Sectorul 2 având cele mai puține spații verzi din Capitală.

„Am avut primari absenți și incompetenți. În vară aproape 3 treimi din locurile din București nu au avut apă caldă. 90 la sută din cetățenii acestui sector nu au unde să își lase mașinile.”, spune viitorul candidat.

De asemenea, în vară, școlile nu au fost deschise pentru elevii care voiau să folosească terenurile de sport așa cum era prevăzut în lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.