Austriecii de la Gebrüder Weiss investesc 20 mil. euro într-un proiect imobiliar lângă București

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de transport și soluții logistice, a dat startul construcției unui nou terminal logistic amplasat în Sud Estul Capitalei, în Popești Leordeni.

Compania a achiziționat în acest sens un teren cu o suprafață totală de 70.000 mp și va derula o investiție de 20 de milioane de euro. 

Am ales zona Popești Leordeni, în Sud-Estul Bucureștiului, deoarece vom fi în vecinătatea autostrăzii A2 și viitorului inel de centură al Bucureștiului A0, beneficiind astfel de infrastructura locală. În plus, prin inaugurarea noului hub, ne vom crește capacitatea de depozitare, ceea ce se va traduce, în cele din urmă, în diversificarea portofoliului și a numărului de clienți”, a declarat Viorel Leca, Director General al Gebrüder Weiss România.

Conform declarațiilor sale, construcția noului terminal a fost deja începută, urmând ca acesta să fie dat în folosință la finalului anului în curs. 

Noul terminal va avea o suprafață totală de cca. 17.000 mp, din care 13.500 mp spațiu de depozitare, 3.400 mp destinat activităților de cross-docking. 

Noua facilitate va găzdui 90 de angajați, dintre care 60 angrenați în zona de depozitare și 30 în zona de birouri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati