Autobuzele liniei 330 vor circula pe linia de tramvai

STB anunță că de sâmbătă, autobuzele liniei 330 vor circula pe linia de tramvai.

Astfel, autobuzele liniei 330 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între Bd. Camil Ressu și Bd. Ferdinand (în ambele sensuri de mers), cu ieșire pe spațiul carosabil prin Pasajul Muncii, precum și pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între Bucur Obor și Str. Barbu Văcărescu (pe sensul spre Str. Barbu Văcărescu) și pe tronsonul cuprins între Calea Dorobanți și Bucur Obor (pe sensul spre Bucur Obor), după care vor reveni pe benzile dedicate circulației auto.

Pe aceste tronsoane, autobuzele liniei 330 vor efectua opriri pe Șos. Mihai Bravu la peroanele de tramvai din stațiile: „Vatra Luminoasă” (pe ambele sensuri), „Piața Iancului” (pe ambele sensuri), „Bd. Ferdinand” (pe sensul Bucur Obor – Bd. Camil Ressu) și „Mieilor” (pe sensul Bucur Obor – Bd. Camil Ressu) și, de asemenea, pe Șos. Ștefan cel Mare, la peroanele de tramvai (de pe ambele sensuri) din stațiile: „Lizeanu”, „Dr. Grozovici”, „Vasile Lascăr”, „Stadion Dinamo”.

De la aceeași dată, stațiile de autobuz „Maior Coravu” și „Șoseaua Mihai Bravu 88”, aferente liniei 330, vor fi suspendate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati