Autobuzele liniilor 243, 282, 343 şi N123 vor circula pe trasee deviate

0
797
sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) anunță ca liniile de autobuz 243, 282, 343 şi N123 vor funcționa pe trasee deviate în perioada 24 noiembrie – 26 noiembrie 2021, din cauza unor restricţii de circulaţie pe strada Doamna Ghica.

„Având în vedere restricţiile de circulaţie instituite pe Strada Doamna Ghica, în zona lucrărilor la pasajul rutier, la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile de autobuz 243, 282, 343 şi N123 să funcţioneze pe trasee deviate în perioada 24 noiembrie – 26 noiembrie 2021”, se arată într-un comunicat al TPBI.

Astfel, linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul „CFR Constanţa pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre „Bd. Alexandru Obregia”, nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Şoseaua Fundeni” nu se modifică.

De asemenea, autobuzele liniei 343 vor circula pe sensul spre „Piaţa Dorobanţi” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie „Fundeni” nu se modifică.

În ceea ce priveşte linia de noapte N123, aceasta va funcţiona pe sensul spre „Bd. Alexandru Obregia” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Pasaj Colentina” nu se modifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.