Autobuzele liniilor 282 și 343 vor circula, temporar, pe trasee deviate, evitând str. Doamna Ghica

0
149

În perioada 14 – 16 decembrie, liniile de autobuz 282 și 343 vor funcționa pe trasee modificate pe sensul spre Bd. Lacul Tei, având în vedere măsura de restricționare temporară a virajului spre dreapta pentru autobuze, din Șos. Colentina în Str. Doamna Ghica, necesară pentru continuarea lucrărilor de construire a Pasajului Doamna Ghica.

Astfel, pe sensul spre terminalul „Gara Basarab”, linia 282 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Șos. Fundeni” și intersecția Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, după care va urma traseul de ducere.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 282 vor efectua opriri în stațiile liniei 182.

Pe sensul spre terminalul „Piața Dorobanți”, linia 343 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Institutul Meteorologic” și intersecția „Șos. Colentina/ Str. Doamna Ghica, apoi pe un traseu modificat, pe Șos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, după care va urma traseul de ducere.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 343 vor efectua opriri pe Șos. Colentina și pe Str. Teiul Doamnei, în stațiile liniei 182.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.