Autoritatea Locală Sector 6 primeşte cereri pentru ajutorul de încălzire

26 de cetăţeni au depus, în prima săptămână, cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinţei la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Cererea şi declaraţia pe propria răspundere, precum şi celelalte acte doveditoare privind componenţa familiei şi a veniturilor realizate, se înregistrează la Serviciul Ajutor Social din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Strada Floare Roşie nr.7A, etaj 2, camera 16.

Datele declarate urmează să fie verificate, iar eventualele sume obţinute ilicit vor fi recuperate. Pentru cererile depuse în perioada 14.10.2019 – 20.11.2019, ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă începând cu luna noiembrie 2019.

Pentru sezonul rece 2018 – 2019, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a instrumentat 325 de dosare şi a facilitat acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pentru aproximativ 300 de familii sau persoane cu venituri modeste.

Pentru informaţii suplimentare privind actele necesare şi condiţiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, Primăria Sectorului 6 a pus la dispoziție site-ul www.asistentasociala6.ro, secţiunea Serviciul Ajutor Social, de unde puteţi descărca şi formularul ce trebuie completat în vederea acordării ajutorului de încălzire.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati