Autorul crimei din 1991 de la Lacul Morii, adus în ţară după 33 de ani

După 33 de ani de când a luat o viaţă, criminalul de la Lacul Morii va ajunge în sfârşit în România şi în spatele gratiilor. Bărbatul din Sri Lanka, urmărit internaţional după crima comisă la Bucureşti în 1991, a fost prins în Germania, confrom observatornews.ro.

”La data de 3 ianuarie a.c., ora 21:45, în urma schimbului de informaţii realizat de Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Germania, a fost depistat, în localitatea Moers, Germania, un bărbat, de 52 de ani, din Sri Lanka, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, anunţa atunci Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Kumarasamy Navaneethan a fost dat în urmărire în anul 2013, fiind condamnat la 19 ani de închisoare. Victima sa, un cetăţean străin, a fost ucisă într-un apartament din Capitală, a fost înfăşurată într-un covior, iar trupul aruncat în Lacul Morii.

Ce spun poliţiştii

La data de 23 aprilie 2024, va fi adus în țară, de o escortă a Poliției Române, un bărbat, de 53 de ani, din Sri Lanka, ce avea emis pe numele lui un mandat european de arestare, de către Tribunalul București, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati