Autoturism căzut intr-o groapă pe Șoseaua Pantelimon

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 11-12 Noiembrie 2022, în jurul orei 0:00, un autoturism a căzut într-o groapa aflată pe Șoseaua Pantelimon din București=m anunță InfotraficRomania.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe șoseaua Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei, pe fondul neatenției în conducere a căzut într-o groapă semnalizată.

Martorii spun că șoferul făcea slalom printre mașini și ar fi avut si viteză. De altfel, se pare că acesta ar fi fost motivul pentru care conducătorul auto nu a observat lucrarea semnalizată, în partea carosabilă și a plonjat cu mașina în groapă.

Tot martorii au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat poliția și ambulanța. În urma impactului, mașina a rămas pe plafon, iar șoferul a rămas captiv în interior.

Pompierii de la descarcerare au reușit să-l scoată pe șofer din autoturism. La fața locului a fost chemat un utilaj pentru a scoate mașina din groapă.

Din fericire, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi și a refuzat transportul la spital, dar autoturismul a fost avariat serios.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati