Avaria persistă la conducta din zona Iancului. Peste 1.100 de blocuri din Sectoarele 2 și 3 nu au în continuare apă caldă și căldură în parametri

Circa 700 de imobile din Sectorul 2 și aproximativ 400 din Sectorul 3 nu au în continuare apă caldă și căldură în parametri din cauza avariei produse joi la o conductă magistrală din zona Piața Iancului.

Potrivit Termoenergetica, 54 de blocuri din Sectorul 2 nu au deloc agent termic.

  • Directorul Termoenergetica, Adrian Teodorescu, spune că problema va fi rezolvată până sâmbătă, la ora 23.00, informează Hotnews.ro.

„Avaria este în curs de remediere, trebuie încărcată magistrala. Echipele tehnice au reușit ieri să facă golirea conductei, acum se fac sudurile și reparația. Apoi urmează manevrele de încărcare, iar până sâmbătă, la 23.00 problema va fi remediată. Sunt mai multe imobile cu agent termic sub parametri deoarece rețeaua încă nu s-a echilibrat”, a explicat Adrian Teodorescu, directorul Termoenergetica.

Avaria s-a produs joi dimineață, la Magistrala II Sud, în zona Piața Iancului

”Din cauza unei avarii produse la Magistrala II Sud, în zona Piața Iancului, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire către un număr de 313 blocuri va fi sistată până în cursul acestei seri”, anunța joi Termoenergetica. În cazul altor 57 de imobile, termenul estimat de reluare a furnizării agentului termic este sâmbătă 27 ianuarie 2024.
  • Vezi AICI lista unde agentul termic a fost oprit pentru remedierea avariilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati