Avarii la rețeaua de termoficare. Două sectoare din București, fără apă caldă

0
479
apa calda dus

O parte din București a rămas fără apă caldă, din cauza unei avarii la rețeaua primară. Sectoarele 2 și 3 sunt cele mai afectate.

Avaria este descrisă de către cei de la Termoenergetica și pe site-ul instituțiilor. Este vorba despre șase pagini în care sunt descrise mii, poate chiar zeci de mii de adrese din Sectoarele 2 și 3, care au rămas fără apă caldă.

Vezi aici lista imobilelor afectate

Totodată, în documentul prezentat de Termoenergetica sunt precizate și câteva locuințe și blocuri din Sectoarele 4, 5 și 6, care ar avea aceeași problemă.

Termoenergetica a oferit și un timp estimativ pentru remedierea avariilor. Pentru Sectorul 2, ar fi vorba despre miezul nopții. În Sectorul 3 problema ar trebui să se remedieze în jurul orei 20.00, după cum a anunțat CMTEB, dar sunt și locuințe din Sectorul 6, pentru care problema ar urma să se rezolve abia mâine, în jurul orei 17.00.

Reprezentanții ELCEN spun că acest lucru s-a întâmplat din cauza unei manevre tehnice care se întâmplă în momentul în care se oprește furnizarea agentului termic. Știm, conform legii, atunci când se înregistrează pentru trei zile la rând, peste 10 grade Celsius în timpul nopții, se oprește agentul termic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.