Avatar revine pe marile ecrane. Ce filme noi se lansează la Cineplexx – VIDEO

0
234

Relansarea Avatar 1 este cap de afiș weekendul acesta în cinematografe. În decembrie va fi lansată cea de a doua peliculă din serie: Avatar 2 (Avatar: The Way of Water).

  • Ce filme noi se lansează la Cineplexx Băneasa și Titan în acest weekend!

NU-ȚI FACE GRIJI, DRAGĂ

PREMIERĂ: 23 Septembrie (cinematografe Cineplexx)

GEN: Thriller

DISTRIBUȚIE: Chris Pine, Florence Pugh, Gemma Chan, Olivia Wilde, Harry Styles

SINOPSIS: Alice și Jack sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Optimismul societal din anii 1950 susținut de CEO-ul lor, Frank (Pine) – vizionar corporativ și trainer motivational – ancorează fiecare aspect al vieții de zi cu zi în utopia strânsă a deșertului. În timp ce soții își petrec fiecare zi în sediul Victory Project, lucrând la „dezvoltarea materialelor progresive”, soțiile lor – inclusiv partenerul elegant al lui Frank, Shelley (Chan) – își pot petrece timpul bucurându-se de frumusețea, luxul și desfrânarea comunității lor. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie. Tot ceea ce cer în schimb sunt discrețiă și loialitatea față de cauza Victory. Dar când încep să apară crăpături în viața lor idilică, expunând detalii sinistre care pândesc de sub fațada atractivă, Alice nu se poate abține să se întrebe exact ce fac ei în Victory și de ce. Cât de mult este dispusă să piardă Alice pentru a dezvălui ceea ce se întâmplă cu adevărat în acest paradis?

NUNȚI, BOTEZURI, ÎNMORMÂNTĂRI

PREMIERĂ: 23 Septembrie

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Serban Pavlu, Nicodim Ungureanu, Ilona Brezoianu, Adrian Lusting, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartau, Vali Rupita, Sergiu Costache

SINOPSIS: Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări.

AVATAR 1

PREMIERĂ: 23 Septembrie

GEN: SF, Aventura

DISTRIBUȚIE: Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Stephen Lang, Sam Worthington

SINOPSIS: Avatar este un film epic științifico-fantastic american apărut la sfârșitul anului 2009, scris și regizat de regizorul american James Cameron. Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na’vi – o rasă de aborigeni umanoizi – reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.