Avertizare meteo de temperaturi scăzute în Capitală: Sună la DGASPC Sector 1 dacă vezi pe stradă persoane fără adăpost

Meteorologii anunță că la sfârșitul acestei săptămâni vremea se va răci considerabil și în București. În acest weekend, pe timpul nopții temperaturile vor fi negative și se vor semnala intensificări ale vântului. Persoanele fără adăpost de pe raza Sectorului 1 pot fi găzduite, pe toată perioada în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1.

Persoanele adulte pot fi cazate între orele 19:00-9:00 la Centrul de Urgență pentru Persoane fără Adăpost (Șoseaua Odăi nr. 3-5), iar copiii la Complexul Social de Servicii Pinocchio (Str. Minervei nr 31 A). De asemenea, pentru mamele cu copii punem la dispoziție Centrul Maternal Sf. Nicolae care oferă posibilitatea găzduirii, ca și celelalte două centre. Toate cele trei centre asigură hrană, asistență medicală, îmbrăcăminte și materiale de igienă personală.

Primăria Sectorului 1 face apel la oamenii care văd pe străzile din Sectorul 1 persoane fără adăpost, să sune la numărul de telefon 0734.454.543, iar echipele de asistenți sociali vor merge la fața locului pentru a-i transporta la adăpost.

IMPORTANT! La Centrul de Urgență pentru Persoane fără Adăpost aflat pe Șoseaua Odăi nr 3-5 se poate ajunge cu autobuzele STB 204 și 304.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati