Avon lansează un program de francizare a afacerii la nivel național

1
55

Avon vine în întâmpinarea antreprenorilor interesați de modelul său de business și lansează un program de francizare a afacerii la nivel național.

Cu o prezență de peste 137 de ani în industria frumuseții și 26 de ani în România, AVON este susținut de o comunitate de antreprenori pasionați de beauty.

9 din 10 femei din România cunosc brandul AVON, iar 5 din 10 folosesc produsele, confirmând impactul pozitiv în viețile consumatoarelor, transmite compania într-un comunicat de presă.

Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor primi sprijin în alegerea locației, dezvoltarea unui branding eficient, sesiuni de training și asistență în lansarea, promovarea și administrarea afacerii.

Modelul de business este gândit pentru a funcționa atât în format de magazin, cât și în cel de tip stand insulă comercială.

Magazinul operat în sistem franciză beneficiază de un portofoliu de produse dedicat exclusiv pentru mediul de retail, astfel încât să poată oferi clienților o gamă variată și adaptată la nevoile acestui segment. Acest lucru este întregit de promoții și campanii personalizate, create strategic pentru a atrage și fideliza clienții din cadrul francizei de retail.

Pe întreg parcursul parteneriatului, AVON oferă un suport complet în materie de asistență operațională și management, asigurandu-se că abilitățile antreprenoriale ale partenerului sunt completate și întărite de strategiile AVON.

Acesta include accesul la procese și metode de management performante și automatizate, menite să faciliteze eficiența și să maximizeze potențialul de succes în cadrul francizei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.