Băiat de 17 ani din Ilfov, bătut de doi tineri într-un autobuz. Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv

1
68
Scandal uriaș între Poliție și un șofer drogat.
Scandal uriaș între Poliție și un șofer drogat.

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii şi procurorii din Ilfov după ce, în urma unui conflict spontan, ar fi bătut, într-un autobuz, un băiat de 17 ani, care a avut nevoie de spitalizare din cauza rănilor suferite. Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv, notează news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a transmis, joi, că instituţia a fost sesizată, în 18 ianuarie, de o femeie, care a anunţat că prietenul nepoatei sale a fost agresat fizic de doi tineri, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.
  • Poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni au stabilit că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun care se deplasa către localitatea Jilava, victima, în vârstă de 17 ani, a fost lovită de două persoane necunoscute, ca urmare a unui conflict spontan.
Victima a fost transportată la un spital din Bucureşti, unde a rămas internată. În urma cercetărilor, poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni au identificat doi suspecţi în acest caz, aceştia fiind reţinuţi.

Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv

Pentru una dintre persoane, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu a dispus măsura controlului judiciar, iar pentru cealaltă persoană, a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
  • Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Cornetu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.