Băiat de 17 ani, internat în comă profundă în București după un meci de fotbal

Un băiat în vârstă de 17 ani a fost internat în stare gravă la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din București, după ce a participat la o partidă de fotbal cu prietenii săi.

Băiatul în vârstă de 17 ani, din Teleorman, a fost grav rănit, după ce s-ar fi urcat pe bara porții terenului de fotbal și ar fi căzut cu aceasta.

„Polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un cetățean, cu privire la faptul că, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Vale, ar fi căzut un copil.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca, constatând că cele sesizate se confirmă, în sensul că, un tânăr de 17 ani, din comuna Segarcea Vale, județul Teleorman, în timp ce se afla pe terenul sintetic de fotbal, din comună, s-ar fi urcat pe bara transversală a porții de fotbal, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi căzut cu aceasta.”, precizează IPJ Teleorman.

În urma incidentului, adolescentul a suferit răni grave și a fost transportat la un spital din Alexandria.

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea tânărului, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, explică IPJ Teleorman.

Cu toate acestea, starea băiatului a necesitat transferul la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, acolo unde se află înternat în comă profundă, potrivit adevarul.ro, citat de Antena 3 CNN.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati