Bărbat acuzat că a furat o mașină din Sectorul 1 și a condus-o fără permis, reținut

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reţinut, luni, un bărbat bănuit de furtul unui autoturism şi conducerea acestuia fără a poseda permis de conducere.

Luni, în jurul orei 04.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au oprit în trafic, pe o stradă din Sectorul 1, un bărbat care conducea un autoturism, constatând faptul că acesta nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că autoturismul în cauză ar fi fost sustras de la o adresă situată în sectorul 2.

Cel în cauză a fost imobilizat şi condus la audieri, cazul fiind preluat de Serviciul Furturi de Autovehicule.

În cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, ar fi sustras maşina în intervalul 06/07 februarie.

În baza probatoriului administrat bărbatul a fost reţinut, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati