Bărbat arestat preventiv după ce a agresat fizic o femeie în vârstă, pe stradă din Sectorul 5

1
300
Pixabay

Un bărbat de 44 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, după ce a agresat fizic o femeie în vârstă, pe o stradă din Sectorul 5, şi i-a furat telefonul mobil din geantă.

Poliţiştii de la Secţia 18 Poliţie au pus în aplicare un mandat de aducere, în municipiul Bucureşti, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, faţă de care se fac cercetări într-un dosar penal de tâlhărie.
  • ”În fapt, la data de 18 octombrie 2023, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la intersecţia unor străzi din Sectorul 5, o femeie, în vârstă de 72 de ani, ar fi fost agresată fizic şi deposedată de telefonul mobil, pe care îl avea în geantă, de către un bărbat, care a fugit, ulterior, într-o direcţie necunoscută. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 44 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, a arătat Poliția Română.

Vineri, bărbatul a fost găsit şi dus la audieri, în baza mandatului de aducere care a fost pus în aplicare. În baza probatoriului administrat, el a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.