Bărbat arestat preventiv după ce a furat mai multe bunuri dintr-un hotel din Sectorul 3

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi furat, dintr-un hotel din Sectorul 3, unelte electrice, televizoare şi o tabletă, în valoare totală de 11.000 lei, pe care ulterior le-a vândut.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) l-au reţinut, miercuri, pe bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, ulterior fiind arestat preventiv.

La data de 6 noiembrie, Secţia 10 Poliţie a fost sesizată de reprezentantul unei unităţi hoteliere cu privire la faptul că în intervalul orar 06,00 – 06,30, persoane necunoscute au pătruns în incinta locaţiei, de unde au sustras mai multe bunuri, arată un comunicat al DGPMB.

În urma investigaţiilor efectuate a reieşit că furtul ar fi fost comis de bărbatul de 37 de ani, care a fost depistat miercuri şi condus la audieri.

„În urma probatoriului administrat, în sarcina bănuitului s-a stabilit că pe 6 noiembrie, în jurul orei 06,00, acesta ar fi pătruns în incinta hotelului, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice, televizoare şi o tabletă, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 11.000 lei. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că bănuitul ar fi vândut bunurile pe care le-ar fi sustras, o parte dintre acestea fiind identificate şi ridicate de poliţişti şi predate persoanei vătămate”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati