Bărbat arestat preventiv după ce l-ar fi agresat şi l-ar fi ameninţat cu o armă pe un altul, în Sectorul 5

Un bărbat care l-ar fi agresat pe un altul, în vârstă de 42 de ani, în Sectorul 5 al Capitalei şi l-ar fi ameninţat cu o armă, a fost arestat preventiv. În urma percheziţiilor făcute în acest dosar, anchetatorii au găsit la suspect un pistol de airsoft.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare două mandate de percheziţie, la două adrese din Bucureşti, într-un dosar de lovire sau alte violenţe, ameninţarea şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Acţiunile au avut loc după ce, în 7 mai, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost agresat fizic, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 5, de către o persoană necunoscută, care l-a ameninţat cu o armă, provocându-i astfel o stare de temere.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată a fost săvârşită de către un bărbat de 33 de ani, stabilindu-se că acesta, pentru a nu fi recunoscut, şi-ar fi acoperit faţa cu o cagulă şi ar fi ameninţat cu o armă, victima, un bărbat de 42 de ani. Totodată, bănuitul ar fi agresat fizic persoana vătămată”, a arătat sursa citată.

În urma percheziţiilor, suspectul a fost dus la audieri, fiind ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv un pistol tip airsoft.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţarea şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati