Bărbat bănuit că a agresat sexual o tânără de 25 de ani, reţinut de poliţiştii Capitalei

0
70
Politia
sursa foto: Facebook - Poliția Capitalie

Poliția Capitalei a reţinut, vineri, un bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală, asupra unei tinere de 25 de ani, în timp ce se aflau în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1.

Din datele şi probele administrate de poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, ar fi săvârşit o infracţiune de agresiune sexuală, asupra unei tinere de 25 de ani.

În fapt, o tânără a reclamat că, la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1, un bărbat necunoscut a venit din spate, i-a ridicat rochia şi a atins-o în zona intimă, după care a fugit pe scările de acces ale staţiei de metrou.

Bărbatul a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, faţă de bărbatul în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.